nke logo white

Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Az Apertus Nonprofit Kft. célja, hogy közszolgálati alapon, nyereségérdekeltség nélkül, magas szakmai színvonalon támogassa a közszolgálati továbbképzési rendszer – elsősorban informatikai – fejlesztését és működtetését, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közszolgálati továbbképzéseinek megszervezését és fejlesztését.

Ugrás

Célunk, küldetésünk

Vezető megoldásokat szállítunk személyre szabott tanulás és social e-learning területén termékfejlesztési és értékszállítási szemlélettel, folyamatosan növekvő, önfejlesztő csapattal. Működési környezetünk ötvözi a start-up, a multinacionális és a KKV informatikai világ pozitív oldalait.

Élmény, technológia, hatékonyság

Célunk, hogy élményt, értéket szállítsunk felhasználóinknak, megrendelőinknek.

Vezető technológiákat használunk, jellemzően zöld mezős projektekben.

Agilis szemléletmódunk és eszközkészletünk, illetve újrafelhasználható modulokból építkező, integrált termékközpontú gondolkozásunk biztosítja a hatékonyságot, lehetővé teszi, hogy mindig határidőre szállíthassunk. Oktatási területre fókuszált tevékenységünkhöz hűen teret adunk a fejlődésnek, az egyéni motivációk és tehetségek kiteljesedésének.

Szervezet

Felépítés. Az Oktatási informatikai üzletág az Informatikai üzemeltetési és fejlesztési osztályból áll, azaz a saját fejlesztésű szoftvereink üzemeltetése is feladatunk. A fejlesztési osztály folyamatosan növekszik és fejlődik; jelenleg 70 fős IT szervezetünk agilis teamek-ben dolgozik az alábbi szerepkörök szerint: Szoftvertervező - Architekt, Frontend illetve Backend Szoftverfejlesztő, Teszt mérnök, Alkalmazás üzemeltető. Product Owner, Scrum master. A fejlesztési projektek előkészítését és a csapatok munkájának összehangolását a portfólióért felelős elemző és menedzser fogja össze.

Apertus IT szervezeti ábra

Mentoring, képzés, önfejlesztés. Juniorjaink számára folyamatos mentoring programunk segít a használt technológiai alapok elsajátításában és a domain ismeret megszerzésében. Tapasztalt kollégáink részt vehetnek az új technológiák kiválasztásában és bevezetésében, vagy akár a termékfejlesztési innovációban is.

A magas szakmai színvonal fenntartása érdekében mindenki számára jelentős időt és erőforrást biztosítunk online kurzusokon, belső és külső szakmai előadásokon, és a napi működésbe ágyazott kód-review és refaktor feladatokon keresztül tudásuk elmélyítésére.

A funkcionális innováció technológiai oldalon is folyamatos fejlődést vonz magával, így a fenntarthatóság és a kompatibilitás érdekében az új technológiák a CTO irányításával szabályozottan és folyamatosan jelenhetnek meg a szervezetben.

Infrastruktúra.Nálunk megkaphatod, amit egy multinacionális cég nyújtani tud: új 500m2-es iroda, felszerelt tárgyalók, a kreatív gondolkodást inspiráló elvonulós helyek, tudás-követő fizetések, cafeteria, BKV bérlet, fejlesztői notebookok, dupla monitorok, telefon, családbarát szoba gyermek megőrzéssel (így apuka is tud vigyázni munkaidőben a gyerkőcökre : ). De a csomag része a kis cégekre jellemző rugalmasság, laza munkakörnyezet, a pörgős, motivált csapat, és nem utolsó sorban egy biztos lábakon álló piaci cég nyújtotta pénzügyi kiszámíthatóság.

apertusIT

Start-up gondolkodás, megoldás-orientált csapatok, innováció, folyamatos fejlődés, vezető technológiák, tiszta, mérhető célok, ezek azok az alapok, amikre az Apertus Informatika épül!

Egyéni motivációdra épített karrierút és folyamatos kihívások egy cégben? Nálunk így lehetséges.

Kihívás, projektek

Csapatunk előtt a 2014-2020-as uniós ciklusban két nagyobb operatív program, mintegy 70 kisebb-nagyobb terjedelmű szoftverfejlesztéseinek megvalósítása áll a legváltozatosabb tartalommal: egyetemi tudásportál, élő, video-streaming megoldások, online kurzusok lebonyolítását támogató szoftverrendszerek, social-learning, folyamat és workflow támogató alkalmazások, riporting platformok kialakítása, és még számos valós problémákra valós megoldást szállító projekt. A 70-100ezer fős felhasználói bázisunk a termékek élesítése után azonnal használatba veszi szoftvereinket, amelyekben az eredetileg megfogalmazott célok teljesülését folyamatosan adatelemző eszközökkel monitorozzuk.