nke logo white

Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Az Apertus Nonprofit Kft. célja, hogy közszolgálati alapon, nyereségérdekeltség nélkül, magas szakmai színvonalon támogassa a közszolgálati továbbképzési rendszer – elsősorban informatikai – fejlesztését és működtetését, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közszolgálati továbbképzéseinek megszervezését és fejlesztését.

Ugrás

Az Apertus IT folyamatos sikereinek és megrendelői elégedettségének egyik titka a motivált, elhivatott, különösen pozitív beállítottságú és megoldás-szemléletű vezetősége. A következő rövid listában bemutatjuk honnan jöttünk, hova tartunk, és hogyan kezeljük a több milliárdos fejlesztési projekt felelősségi és feladatköreit.


image002.jpg

Varjasy Gábor (BME VIK) az Apertus Kft Oktatás-informatikai üzletág vezetője - 16 éve foglalkozik szoftverfejlesztéssel, komplex informatikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével, menedzsmentjével. Fő felelősségi köre a megrendelőkkel való magas szintű egyeztetés, termékstratégia kialakítás. Erőssége a legbonyolultabb, legkritikusabb projektek kezelése, bármilyen problémával küzdő team megmentése.


image003.jpg

Ferenczi Balázs (BME VIK) az Apertus Kft. fejlesztési vezetője, több, mint 15 éve foglalkozik szoftverfejlesztéssel, fejlesztési csapatok építésével, módszertani és humán menedzsmentjével. A szoftverfejlesztési osztály a vezetése alatt egészen elképesztő fejlődésen ment keresztül, 1,5 év alatt 17 főről 70 fős IT szervezetté nőtt, jelenleg már 6 agilis teamben folyik a napi munka. Elkötelezett a képzés, fejlesztés terén. Különös képessége a munkatársaiban rejlő motiváció és potenciál felszabadítása a közös irányok elérése érdekében, stratégiaalkotás, egészen extrém célok kitűzése, és a szervezet ez irányba való kormányzása.


image004.jpg

Bódis Tamás (BME VIK) Chief Technology Officer (CTO). Több mint 10 éve JAVA technológiákkal, rendszerintegrációval, architektúrális tervezéssel, backend rendszerek tervezésével, fejlesztésével foglalkozik. Hobbija az új technológiák felkutatása, tesztelése, bevezetése. Kiváló mentor, minden szinten érkező problémára egyedi megoldást szolgáltat. Feladata a projekt teamek architekturális tervezésének támogatása, összefogása.


image005.jpg

Birkás János Informatikai üzemeltetési osztályvezető - János 15 éve foglalkozik MS és Linux alapú szerverek, szerverparkok építésével, rendszerintegrációval, hálózat tervezéssel, építéssel, és felhasználók servicedesk támogatásával. A szoftverfejlesztést közvetlenül támogatja devops, terhelésmenedzsment, és virtualizációs megoldásokkal


image006.jpg

Hegedüs Bence (BME VIK) Projekt Portfólió Menedzser – Feladata a fejlesztési portfólió kézben tartása a projektek prioritása és erőforrásigénye alapján, a szerződéses paraméterek kontrollja, a párhuzamosan futó 10-17 projekt kezelése. Korábbi hallgatói képviseleti vezetői munkája után könnyűszerrel kezeli és erős kézzel hajtja be az alatta dolgozó 4-10 Projektmenedzser és Product Owner által vezetett projektek leszállítandóit, ezáltal maximalizálva a tökéletes teljesítést.


image007.jpg

Fejérvári Bence (BME VIK) Minőségbiztosítási vezető – Bence feladata a projektelőrehaladás minőségi megfelelőségének ellenőrzése, tesztelési minőségbiztosítási alapelvek meghatározása, kontrollja a független modulok egységes megvalósítása érdekében. Bence fejlesztőként és üzemeltetőként kezdett dolgozni, ezeket követően több, mint 10 éve vezet szoftverfejlesztési projekteket, több Informatikai rendszer létrehozását célzó Operatív program teljes összefogása, minőségmenedzsmentje fűződik a nevéhez.


image008.jpg

Tornai Balázs Agile coach – Bala 8 éve coach-kodik, és 18 éve vezet csapatokat. A sokadik teljes agilis fejlesztési módszertani átállást hajtja végre. Korábban a Virgo, HVG és a Chemaxon-ban is elképesztő eredményeket hozott az ő munkája által kialakított munkafolyamat. Folyamatosan foglalkozik az Agilis csapatok, a Product ownerek, Scrum masterek képzésével, napi munkájának egységesítésével. Óriási dimenziók vannak még, amiket a segítségével elérhet az Apertus szoftverfejlesztés.


image009.jpg

Veres Péter (BME VIK) Portfólió üzleti elemző – Közel 10 éve foglalkozik szoftverek tervezésével a megoldandó probléma feltárásától a fejlesztés minőségbiztosításáig bezárólag, amely tapasztalatait az elmúlt években számos projektben kamatoztatta a magas szintű stratégia és az informatikai portfólió alakításban. Ha kérdésed van, hogy mit vagy miért csinálunk, ő a te embered, elemzőként vagy product ownerként pedig első kézből lesheted el tőle a szerteágazó információk szintézisének, a célcsoportra szabott kommunikációnak, a hatékony döntéshozatalnak és a stratégiai tervezésnek a művészetét.

Free Joomla Lightbox Gallery