nke logo white

Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Az Apertus Nonprofit Kft. célja, hogy közszolgálati alapon, nyereségérdekeltség nélkül, magas szakmai színvonalon támogassa a közszolgálati továbbképzési rendszer – elsősorban informatikai – fejlesztését és működtetését, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közszolgálati továbbképzéseinek megszervezését és fejlesztését.

Ugrás

Az Apertus Nonprofit Kft.


Az Apertus Nonprofit Kft. felnőttképzés és továbbképzés területén nyújt élményszerű és hatékony digitális oktatási megoldásokat a hazai közszektorban foglalkoztatott tisztviselői állomány és szervezetrendszer számára.

Munkatársaink a legújabb eszközök és technológiák segítségével fejlesztenek a közel 100.000 főre tehető felhasználói kör számára klasszikus e-learning tananyagokat, professzionális videós tananyagokat, szimulációs oktatószoftvereket, valamint egyedi képzésmenedzsment rendszereket, digitális tanulási környezetet és szakmai folyamattámogató szoftvereket.

Az Apertus Nonprofit Kft. szolgáltatásait elsődlegesen közvetlenül a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és közvetetten a közszolgálati továbbképzésben részt vevő tisztviselők és szervezetek részére nyújtja.

Szervezeti ábra

 

Fiatalos csapatunk mintegy 90 fős dolgozói állományból áll, az eTananyag-fejlesztés minden területéről. Kollégáink a legmagasabb szakmai szintű felkészültséggel rendelkeznek, sok év szakmai gyakorlattal a hátuk mögött. Az informatikus kollégáktól a jogászokon át a tananyag írókon keresztül az operatőrig minden kollégánk szakterületének kiváló ismerője, évek alatt szerzett tapasztalataik alapján váltak képessé arra, hogy több tízezer felhasználót kiszolgáló nagy rendszerek fejlesztésében vegyenek részt.

Magyarország legnagyobb eLearning fejlesztő és szolgáltató cégeként tudjuk, hogy csak szakmailag felkészült és a munkája iránt elhivatott szakemberekkel lehet magas színvonalú tananyagokat készíteni. A közszolgálati tisztviselők továbbképzésének komplex rendszere, a feladat nagysága és jelentősége miatt csak a legszigorúbb szakmai-, és minőségi elvárásoknak megfelelő tananyagok kerülhetnek ki cégünktől.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkavállalóink szakterületük magas szintű ismerete mellett folyamatosan továbbképezzék-, illetve hogy új területeken próbálhassák ki magukat. A folyamatos fejlődés és az új szakmai kihívások keresése fontos jellemzőnk. A megváltozott technikai környezet mindenkitől folyamatos megújulást, innovatív hozzáállást és dinamizmust kíván, melyre az Apertus Kft. kihívásként tekint.